Ismertető > Főbb funkciók

Mik a TaskMonitor.net valódi előnyei?

Valós időmérés és fizetés-elszámolás

Valós időmérés és fizetés-elszámolás

A TaskMonitor.net TaskMonitor.net nem becsült időkkel dolgozik, hanem valós időmérés alapján, percre pontos munkaidőket adminisztrál. A feladattal eltöltött idő mérését úgy kell elképzelni, mint egy stopperórát: bármikor elindítható, megállítható, folytatható. Egy adott feladattal eltöltött munkaidők az elszámolásnál összeadódnak, így a tényleges munkavégzésre fordított idővel kalkulál a szoftver, ezáltal az óradíjas fizetés-elszámolás kezelésére is alkalmas.

Valós időmérés

Valós időmérés! Miért fontos ez?

A piacon lévő konkurens szoftverekkel csak a munkavégzés becsült időtartalmát lehet nyomon követni, de a tényleges munkavégzés rejtett marad, így sosem tudja meg a vezetőség, hogy egy 4 órásra becsült feladat valójában mennyi időt vesz igénybe. Továbbá lehet, hogy az egyik alkalmazott már rég a lábát lógatja, miközben a másik ki sem lát a munkából. A valós időmérésnek a munkavégzők felügyelésén túl további előnye, hogy a projektvezető a következő előre tervezésnél statisztikai adatokra alapozva már precízen kalkulálhat, így növelve a vállalat költséghatékonyságát, átláthatóságát és ellenőrizhetőségét is.

Platformfüggetlen

Platformfüggetlen

A TaskMonitor.net platformfüggetlen alkalmazás. Webböngésző alapú, ezért interneten keresztül bárhonnan, bármikor használható, továbbá asztali alkalmazásként (Adobe AIR) is telepíthető, és bármilyen cég egyedi arculatához, infrastruktúrájához igazítható.
Rugalmas munkafolyamat-kezelés

Rugalmas munkafolyamat-kezelés

Szinte bármilyen munkafolyamat elhagyható a megfelelő jogosultságok és jogosultsági csoportok kiosztásával, ebből adódóan a TaskMonitor.net TaskMonitor.net könnyedén idomul a vállalaton belül alkalmazott infrastruktúrához, munkamódszerekhez.
Futó feladatok nyomon követése

Futó feladatok nyomon követése

Video Segítségével folyamatosan nyomon követhető, hogy jelenleg mely alkalmazottak aktívak, melyik projektben vagy munkakörben, milyen feladaton mennyit dolgoznak, mennyi a tervezett és a hátralévő idő az adott feladatból.
Munkaóra-összesítések, statisztikák

Munkaóra-összesítések, statisztikák

Video Szűrések végezhetőek a különböző munkafolyamatban lévő feladatokra. A szűrések segítségével statisztikák készíthetőek, pl. hogy az alkalmazottak mennyit dolgoztak egy adott projektben, és azon belül bizonyos munkaszakaszok mennyi időt emésztettek fel.
Idővonal szerkesztő

Idővonal szerkesztő

Video A felhasználók és a projektek, munkakörök feladatai könnyen és átláthatóan ütemezhetőek az idővonal szerkesztő segítségével, amely többféle (napi, heti, havi) nézetben is alkalmazható. A funkciót segíti a felhasználóbarát „Fogd & Vidd” technikai megoldás is.
Projekt és felhasználói idővonal Video

Projekt idővonal

A kezdő és a végdátumok megadásával a Projekt idővonalban vizuálisan is átláthatóvá válik a projekt határideje a kategóriák és feladatok ütemezése és állapota továbbá segítséget nyújt a projektek tervezésében a későbbiekben pedig a projekt állapotának követésében.

Felhasználói idővonal

A felhasználói idővonalon áttekinthetővé válnak a felhasználók napi / heti / havi dolgozott munkaidejei. Pontosan végig követkető, hogy mely felhasználó mikor és mennyit dolgozott a feladatain.
Gyors feladatok

Gyors feladatok

Video A gyors feladat funkció segítségével egy gombnyomással készíthetőek és indíthatóak a feladatok. Legyen az egy hirtelen jött telefon, e-mail vagy akár egy ebédszünet.
Tennivalók

Tennivalók

Video A felhasználók a személyes kisebb-nagyobb tennivalóit is adminisztrálhatják a Rendszeren keresztül. Ahogy a projekthez rendelt feladatoknál úgy a tennivalókhoz is lehetséges az időmérés. A befejezettlen tennivalók automatikusan átütemeződnek a következő napra.
Munkaidő táblázat

Munkaidő táblázat

Video A felhasználók egy naptárnézetben beállíthatják, hogy az adott hét mely napján érhetőek el, illetve mely napokon hány órát és milyen beosztással terveznek dolgozni. Mindez rendkívül hasznos a rugalmas munkaidőben, vagy távmunkában dolgozók esetében. A funkció természetesen alkalmas a szabadságok és betegszabadságok kezelésére is.
Naplózás

Naplózás

A TaskMonitor.net TaskMonitor.net folyamatosan rögzíti és archiválja az összes felhasználói eseményt (ütemezés, feladatleírás, prioritás megváltoztatása, stb.), amelyek egy központi naplóban és az adott feladat adatlapján is megjelennek. Ennek segítségével minden egyes felhasználó aktivitása egyszerűen nyomon követhető.
Fájl- és képkezelés

Fájl- és képkezelés

Video A feladatokhoz képeket, dokumentumokat és bármilyen egyéb fájlt lehet csatolni, melyek a központi fájl- és képkezelőben is bármikor böngészhetők. A fájlok csatolásával könnyedén visszakereshetőek a projektekhez, munkakörökhöz kapcsolódó anyagok.
Előzetes feladat-jóváhagyás

Előzetes feladat-jóváhagyás

Projektenként vagy munkakörönként meghatározható időkeretek szerint, a felhasználó köteles megbecsülni feladatai hosszát (az elvégzéséhez szükséges munkaidőt), melyet a felettese felülbírálhat. A feladat elvégzésére a jóváhagyott időkeret fog rendelkezésre állni.
Befejezett feladatok értékelése

Befejezett feladatok értékelése

A befejezettnek jelölt feladatokat a felelős felettesek értékelhetik. Amennyiben az alkalmazott teljesítménye nem arányos a feladattal eltöltött idővel, lehetősége van a feladat valós értékét százalékolni, és ez később a fizetésre is hatással lehet (prémium, levonás, egyéb következmények). Az elvégzettnek jelölt, de hibásan leadott feladatot lehet véleményezni /feedback-elni/, ami megkönnyíti a következő alkalommal történő ellenőrzés folyamatát.
   

Várható
Fejlesztések
Rendszerünk fejlesztése folyamatosan zajlik. A jelentősebb újítások listája:
  • Böngésző függetlenítés
  • Ügyfél beléptetés és adminisztrálás
  • Statisztikai diagramok
  • Online szolgáltatás rendelés
Bővebben